Resepi Baking Kek Coklat. Bakar Boleh. Kukus Pun Boleh

resepimasakan.info– Hai Bunda, kite Nak kongsi koleksi kek coklat yang dibaking sendiri. Ada yang kukus. Ada yang bakar. Ada yang jadi cantik. Ada yang tak berapa nak cantik. Tapi semuanya habis dimakan :p Kalau time rajin, snap la gambarnya. Kalau anak-anak tak sabar makan pula, tak sempat snap gambar. Moh tengok 😉
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap


Heaven nya makan kek coklat dengan coklat cair & aiskrim vanilla 😉

kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap


Kek coklat dengan topping coklat cair, M&M dan coklat rice, Klik Sini untuk deco mudah.

kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat kukus moist dengan topping chocolate melt dan chocolate rice. Sedap dan lembap ;)~
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat dengan topping vanilla butter cream, Klik Sini untuk simple deco.

kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap


Kek coklat dengan topping chocolate buttercream. Klik Sini untuk deco mudah.
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat extra koko dengan topping milo cair.
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat kukus dengan serbuk koko overdose. Rasanya sedikit pahit sebab terlampau banyak serbuk koko. Tapi habis juga dimakan satu loyang ni 😉
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat kukus dalam cup kecil. Senang nak makan, guna sudu aje.
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Ni namanya tak sabar, tak sempat sejuk dah terbalikkan, jadilah kek warna tak sekata camni :p
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Sedapnya makan kek coklat dengan peanut butter ;)~
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

Kek coklat kurang serbuk koko dengan rainbow rice. Nyum Nyum 🙂
kek coklat kukus cake chocolate bakar cake chocolate moist kek coklat lembap kek coklat sedap

 

Kek coklat kukus. Walaupun tak ada topping, sedap dimakan begitu sahaja 🙂

Sumber http://buatwanita.blogspot.co.id/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *